Tapahtumat

malski käy tapahtumista

Tapahtumat, näyttelyt ja messut

Olipa kyseessä näyttely, pienmessut tai yritystapahtuma monipuolinen Malski tarjoaa mahdollisuuden myös niihin! Malskin punatiiliset seinät ovat nähneet tapahtumia yli sadan vuoden ajan, ja nyt 2020-luvulla seinät ovat saaneet sisäänsä myös nykyaikaista tekniikkaa sekä modernia tunnelmaa.

Sammiosali

Yli seitsemän metriä korkea, tiiliseinäinen Sammiosalin tilavuokra alkaen 1500 € + alv. Perusvarustukseen kuuluu puheäänentoisto, esitystekniikka ja tuolirivit.

Sali on akustoitu oheisten kuvien jälkeen.

Seisomapaikat

470

Teatterimuoto

200

Luokkamuoto

150

Banketti

320

Pinta-ala

378,5

Kerros

3

Lasikatto

Haluaisitko järjestää näyttelysi Lahden visuaalisten taiteiden museon Malvan kanssa samassa kiinteistössä? Malskin 5. kerroksesa on tapahtumatila Lasikatto. Lasikatolla voidaan järjestää mm. näyttelyitä ja myyjäisiä. Tilan läpi on kulkua kahteen toimistokokonaisuuteen.

Pinta-ala

145

Kerros

5

Seisomapaikat

60

Lounge

Loungetila on vuokrattavissa yritysten vapaamuotoisiin illanviettoihin tai perhejuhliin. Keittiö on varustettu 30 henkilön astiastolla, uunilla, liedellä sekä jääkaapein. Tilassa on oma äänentoistojärjestelmä, ja sinne on mahdollista tilata näyttö langattomalla näytönpeilauksella. Loungen vuokrausehdot luettavissa täältä.

Esittelyvideo loungesta täällä

Cocktail

40

Pinta-ala

108

Äänentoisto

Langaton verkko

Kerros

3

Sammiosali |
Lasikatto |
Lounge |

Historian värittämä Malski luo tapahtuman

Rakennetaan yhdessä ikimuistoinen tapahtuma Teille. Tilojamme voidaan käyttää vapaamuotoisesti ilman kalusteita tai kalustettuna esimerkiksi minimessuihin. Useimmissa tiloissamme on valmis äänentoistojärjestelmä, johon kuuluvat myös mikrofonit. Järjestelmään on liitettävissä oma puhelin, tietokone tai tabletti, omalla soittolistallanne.

 

Palveluk­sessanne Malski

Teemme yhteistyötä tapahtumatoimijoiden kanssa, joten autamme myös sisällön tuottamisen kanssa.

Tapahtumakokonaisuudet toteutetaan aina räätälöityinä, joten pyydä rohkeasti tarjous tapahtumastanne.

Pyydä tarjous