Made in Malski

Malskilaisten yhteinen tehtävä on edistää uutta luovaa taloutta, kulttuuria sekä taidetta toiminnoillaan yhdistäen eri aloilla toimivat ja eri kokoiset toimijat. Malski ei ole yrityshotelli vaan hybriditalo. Yhteistyöllä me malskilaiset haluamme tuottaa näkyviä tuloksia sekä hyviä tekoja niin Malskin kuin alueenkin eduksi. Meitä yhdistää uteliaisuus uutta kohtaan ja kunnianhimo omaan tekemiseen.

#Malskilaista

#Malskians

Made in Malski

Made in Malski

Malskilaisten yhteinen tehtävä on edistää uutta luovaa taloutta, kulttuuria sekä taidetta toiminnoillaan yhdistäen eri aloilla toimivat ja eri kokoiset toimijat. Malski ei ole yrityshotelli vaan hybriditalo. Yhteistyöllä me malskilaiset haluamme tuottaa näkyviä tuloksia sekä hyviä tekoja niin Malskin kuin alueenkin eduksi. Meitä yhdistää uteliaisuus uutta kohtaan ja kunnianhimo omaan tekemiseen.

Haluatko
mukaan?

Taistelen ankeutta ja keskinkertaisuutta vastaan.
Avaan oveni tuntemattomalle.
Osallistun ja teen asioita yhdessä.
Juhlin onnistumisia ja epäonnistumisia.
Olen utelias ja avoin uusille ideoille.

Kutsun itseäni malskilaiseksi.

Sijainti
4. krs
Ampersand

Ampersand on digiajan markkinointiviestintätoimisto, jossa asiakkaiden toiveet toteutetaan tyylillä ja taidolla. Teemme brändäystä, koodausta, visuaalista suunnittelua ja sisällöntuotantoa asiakkaidemme liiketoiminnan ja maineen kasvattamisen tueksi.

1. krs
Ant Brew

Persoonallinen ja viihtyisä ANT BREW Panimo Pub tarjoaa raikkaan vaihtoehdon, olkoon kyse tuoreesta oluesta tai raikkaiden tapahtumien järjestämisestä. Uskomme yhdessä tekemisen meininkiin ja tulemme oluemme kanssa sinne missä tapahtuu.

5. krs
Arkkitehtitoimisto Rosberg Ikävalko

Työn­te­ki­jöi­den­sä omis­ta­ma osa­keyh­tiö, jo­ka on pe­rus­tet­tu 1973. Teh­ty­jen ja käyn­nis­sä ole­vien töi­den luet­te­lo kä­sit­tää yli 2200 ni­mi­ket­tä. Pe­riaat­tee­nam­me on teh­dä asia­kas­läh­töis­tä, in­no­va­tii­vis­ta ja ko­ko­nais­val­tais­ta suun­nit­te­lua. Py­rim­me pit­käai­kai­siin ja luot­ta­muk­sel­li­siin asia­kas­suh­tei­siin ja kump­pa­nuu­teen.

4. krs
Digital Office Company

Tiedonhallintaa isolla intohimolla ja suurella sydämellä. Teemme kaikesta tiedosta helposti löydettävää ja nopeasti saavutettavaa yhden tiedonhallintajärjestelmän avulla, tukien kaikkia yrityksen prosesseja säästäen aikaa sekä tehostaen työtä.

3. krs
Folks Hotels

Lahden Ranta-Kartanon kehitystyön partneri on Folks Hotels Oy, joka tulee toimimaan keskuksen hotellioperaattorina. Keskukseen toteutetaan noin 150 huoneen kansainvälinen hyvinvointi-, liikunta- ja luontoteemainen lifestyle -hotelli. Ensimmäinen The Folks Hotel avautuu Helsingin Vallilaan syksyllä 2020.

2. krs
Genetrade

Olemme sauna-alan pioneeri vuodesta 1996 lähtien. Valmistamme saunat aliurakoitsijana paikalla
rakentaen uudis- ja saneerauskohteisiin. Luotettavuus ja joustavuus, sekä loppukäyttäjän saunakokemus ovat ne asiat, jotka ohjaavat toimintaamme.

Malski Co-Work Office
4. krs
Ilme

Tahto ymmärtää, into oivaltaa ja taito toteuttaa. Olemme lahtelaislähtöinen markkinointiviestinnän toimisto, jonka olemassaolon tarkoitus on luoda asiakkailleen parempaa liiketoimintaa. Noin 40 ammattilaista kulkee kanssasi strategiasta toteutukseen saakka.

4. krs
Innotect

Olemme innovatiivinen digitaalisten palveluiden suunnittelija ja toimittaja Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Digitaaliset ratkaisumme mahdollistavat liiketoiminnalle tuottavuusloikan ja työnteon kulttuurimuutoksen.

4. krs
JenniMaria

Uteliaisuus, innostus ja kokemus – tässä lähtökohtani jokaiseen kuvaukseen. Tarjoan asiakkailleni aina odotettua enemmän, oli kyseessä kiinteistökuvaus, drone-valokuvaus tai profiilikuvaus. Teen kuvaussuunnitelmat yksilöllisesti kohteen mukaan ja saat minulta vain laadukkaita, viimeisteltyjä kokonaisuuksia.

1. krs
Kahiwa Coffee Roasters

Kahiwa tuo Malskille yhden Suomen parhaimmista kahvipaahtimoista, jonka toimintaa voi seurata lähietäisyydeltä lasiseinän takaa. Paahtimon yhteydessä toimii Kahiwan ensimmäinen oma viinikahvila, joka tarjoaa erityisen laadukkaiden kahvien ohella mm. valikoituja natural-viinejä, makeita syötäviä sekä artesaanibageleita.

3. krs
Kinos

Kinos Property Investment Oy on vuonna 2011 perustettu kiinteistösijoittamiseen, kiinteistöjen johtamiseen ja kehittämiseen erikoistunut yhtiö. Kinos vastaa ketterästi Malskin hallinnoinnista sekä kiinteistökehityksestä.

4. krs
Kitom

Kitom luo videot aidolla intohimolla ja modernilla otteella. Videoiden suunnittelu ja toteutus tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

1. krs
LAD

LAD on uusi taidetta, julisteita ja muotoilua esittelevä museo, jonka näyttelyt avautuvat yleisölle kesällä 2021. LAD tarjoaa kävijöilleen monipuolisen museokokemuksen laadukkaiden näyttelyiden, digitaalisen sisällön ja Malskin palveluiden avulla.

2. krs
Lahden Runomaraton

Lahden Runomaraton ry on vuonna 1982 perustettu Lahdessa toimiva yhdistys, jonka tehtävänä on edistää suomalaista runoutta ja sanataidetta. Yhdistys on toimintansa aikana ollut monin tavoin vahvasti mukana suomalaisen kulttuurin kentässä.

Malski Co-Work Office
2. krs
Nevotex

Lahtelaislähtöinen tekstiilien ja verhoilutarvikkeiden tukkukauppias mallistossaan korkealaatuiset verhoilukankaat, nahat, keinonahat ja tarvikkeet. Tarjoamme kokemuksella neuvoja ja ratkaisuehdotuksia eri materiaaleista sekä monipuoliset alihankintapalvelut. Muutamme Malskille 1.10.2020

3. krs
Olohuone Hyvinvoinnille

Juuri Sinun toiveitasi kuunteleva, monimuotoinen terapia perustuu turvalliseen vuorovaikutukseen ja luovaan, eri lähestymistapoja yhdistelevään työskentelyyn. Asiakkaideni kokemusten mukaan olen elämänmyönteinen, kekseliäs ja läsnäoleva ihminen.

4. krs
Reason Solutions

Luova ohjelmistotalo Reason Solutions Oy on 18 ammattilaisen joukko, jonka intohimona on luoda häikäisevän hienoja brändejä, sivustoja, digitaalisia palveluita sekä mobiilisovelluksia. Toimimme Lahdessa, Tampereella sekä Helsingissä ja tarjoamme digitaalisten ratkaisujen koko elinkaaren suunnittelusta tuotantoon ja huolenpitoon.

3. krs
Redland

Olemme mainostoimisto, viestintätoimisto ja digitoimisto samassa paketissa. Kokemuksemme mukaan strateginen keskittäminen kannattaa: asiakkaamme kasvavat ja kehittyvät keskimäärin kilpailijoitaan nopeammin.

Rejlers

Rejlers on insinööripalveluja tarjoava yritys, toimien osana kansainvälistä Rejlers-konsernia. Luomme palveluita yhdistämällä insinööritaidon huippuosaamisen uusimpiin teknologioihin, tarjoten asiakkaille digitaalisia palvelu- ja projektiratkaisuja sekä konsulttipalveluita teollisuuden, energian, rakentamisen ja infrastruktuuriin aloille.

Malski Co-Work Office
3. krs
Sammiosali

Sammiosali on lähes 500 henkiön esiintymis- ja tapahtumapaikka, joka aukeaa vuoden 2020 aikana.

2. krs
SOTEVirtuaalikirjasto

Virtuaalikirjasto vastaa osaltaan sosiaali- ja terveysalan digitaalistamishaasteisiin ja takaa kymmenille tuhansille sosiaali- ja terveysalan työntekijöille kattavan pääsyn osaamista ja uusinta tietoa tarjoaviin tieteellisiin aineistoihin.

Malski Co-Work Office
3. krs
Superion

Malskin saneerauksen takana on Superion Oy: ketterä, laadukkaaseen rakennuttamiseen, projektinjohtoon ja hankekehitykseen erikoistunut yritys. Vahvuutenamme kiinteistö- ja rakennusalan kokemus sekä asiantuntemus ja itsenäinen hankekehitys sekä projektihallinta haastavimmissakin projekteissa.

2. krs
Trust

Luova arvotoimisto Trust on strategisen markkinoinnin ja viestinnän suunnittelun, konseptien ja brändien monipuolinen osaaja. Tampereella, Lahdessa ja Seinäjoella toimiva Trust auttaa yrityksiä luomaan arvokkaampaa liiketoimintaa.

Malski Co-Work Office