Made in Malski

Malskilaisten yhteinen tehtävä on edistää uutta luovaa taloutta, kulttuuria sekä taidetta toiminnoillaan yhdistäen eri aloilla toimivat ja eri kokoiset toimijat. Malski ei ole yrityshotelli vaan hybriditalo. Yhteistyöllä me malskilaiset haluamme tuottaa näkyviä tuloksia sekä hyviä tekoja niin Malskin kuin alueenkin eduksi. Meitä yhdistää uteliaisuus uutta kohtaan ja kunnianhimo omaan tekemiseen.

#Malskilaista

#Malskians

Made in Malski

Made in Malski

Malskilaisten yhteinen tehtävä on edistää uutta luovaa taloutta, kulttuuria sekä taidetta toiminnoillaan yhdistäen eri aloilla toimivat ja eri kokoiset toimijat. Malski ei ole yrityshotelli vaan hybriditalo. Yhteistyöllä me malskilaiset haluamme tuottaa näkyviä tuloksia sekä hyviä tekoja niin Malskin kuin alueenkin eduksi. Meitä yhdistää uteliaisuus uutta kohtaan ja kunnianhimo omaan tekemiseen.

Haluatko
mukaan?

Taistelen ankeutta ja keskinkertaisuutta vastaan.
Avaan oveni tuntemattomalle.
Osallistun ja teen asioita yhdessä.
Juhlin onnistumisia ja epäonnistumisia.
Olen utelias ja avoin uusille ideoille.

Kutsun itseäni malskilaiseksi.

Toimistojen sijainti kiinteistössä

Katutasossa, A-portaan suuntaan, palvelevat Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva, Kahiwa Coffee & Wine, Malskin Bistro ja Ant Brew panimo-pub. Sammiosaliin, 3. kerrokseen siirrytään B-portaan suuntaan. 3D-mallinnos katutasosta täällä.

Sijainti
1. krs
Ant Brew

Persoonallinen ja viihtyisä ANT BREW Panimo Pub tarjoaa raikkaan vaihtoehdon, olkoon kyse tuoreesta oluesta tai raikkaiden tapahtumien järjestämisestä. Uskomme yhdessä tekemisen meininkiin ja tulemme oluemme kanssa sinne missä tapahtuu.

5. krs
Arkkitehtitoimisto Rosberg Ikävalko

Työn­te­ki­jöi­den­sä omis­ta­ma osa­keyh­tiö, jo­ka on pe­rus­tet­tu 1973. Teh­ty­jen ja käyn­nis­sä ole­vien töi­den luet­te­lo kä­sit­tää yli 2200 ni­mi­ket­tä. Pe­riaat­tee­nam­me on teh­dä asia­kas­läh­töis­tä, in­no­va­tii­vis­ta ja ko­ko­nais­val­tais­ta suun­nit­te­lua. Py­rim­me pit­käai­kai­siin ja luot­ta­muk­sel­li­siin asia­kas­suh­tei­siin ja kump­pa­nuu­teen.

4. krs
Greenstep

Taloushallinnon palvelut
Talousjohdon palvelut
Yritysjärjestelyt ja rahoitus
Henkilöstö & palkat
Liiketoiminnan ohjaus

4. krs
Ilme

Tahto ymmärtää, into oivaltaa ja taito toteuttaa. Olemme lahtelaislähtöinen markkinointiviestinnän toimisto, jonka olemassaolon tarkoitus on luoda asiakkailleen parempaa liiketoimintaa. Noin 40 ammattilaista kulkee kanssasi strategiasta toteutukseen saakka.

4. krs
Innotect

Olemme innovatiivinen digitaalisten palveluiden suunnittelija ja toimittaja Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Digitaaliset ratkaisumme mahdollistavat liiketoiminnalle tuottavuusloikan ja työnteon kulttuurimuutoksen.

4. krs
JenniMaria

Uteliaisuus, innostus ja kokemus – tässä lähtökohtani jokaiseen kuvaukseen. Tarjoan asiakkailleni aina odotettua enemmän, oli kyseessä kiinteistökuvaus, drone-valokuvaus tai profiilikuvaus. Teen kuvaussuunnitelmat yksilöllisesti kohteen mukaan ja saat minulta vain laadukkaita, viimeisteltyjä kokonaisuuksia.

1. krs
Kahiwa Coffee Roasters

Kahiwa tuo Malskille yhden Suomen parhaimmista kahvipaahtimoista, jonka toimintaa voi seurata lähietäisyydeltä lasiseinän takaa. Paahtimon yhteydessä toimii Kahiwan ensimmäinen oma viinikahvila, joka tarjoaa erityisen laadukkaiden kahvien ohella mm. valikoituja natural-viinejä, makeita syötäviä sekä artesaanibageleita.

3. krs
Kinos

Kinos Property Investment Oy on vuonna 2011 perustettu kiinteistösijoittamiseen, kiinteistöjen johtamiseen ja kehittämiseen erikoistunut yhtiö. Kinos vastaa Malskin hallinnoinnista sekä kiinteistökehityksestä.

5. krs
Lahti Kulttuuripalvelut

Lahden kaupungin kulttuuripalvelut tekee työtä kulttuurin, taidekasvatuksen ja harrastustoiminnan hyväksi. Lahtelainen kulttuuri on huippuosaamista ja arjen luovuutta. Kulttuurikokemukset ovat hetken elämyksiä, kannattelevat suuria ja pieniäkin tunteita – elämän kohokohtia.

1. krs
Malskin Bistro

Malskin Bistro tarjoaa lounasta, brunsseja sekä illallista tulitpa sitten yksin, ystävien kanssa tai yrityksen seurassa.

2. krs
Nelonen Media Live Oy

Nelonen Media Live on Suomen suurin festivaali- ja tapahtumajärjestäjä. Tuotamme vuosittain yli 20 konserttia ja festivaalia ympäri Suomen sekä erilaisia teemaristeilyjä. Nelonen Media Liven tapahtumia on kymmeniä ympäri Suomen, ja se on osa Sanoma-konsernia.

Malski Co-Work Office
2. krs
Nevotex

Nevotex Finland on lahtelaislähtöinen tekstiilien ja verhoilutarvikkeiden tukkukauppias mallistossaan korkealaatuiset verhoilukankaat, nahat, keinonahat ja tarvikkeet. Tarjoamme kokemuksella neuvoja ja ratkaisuehdotuksia eri materiaaleista sekä monipuoliset alihankintapalvelut.

3. krs
Olohuone Hyvinvoinnille

Juuri Sinun toiveitasi kuunteleva, monimuotoinen terapia perustuu turvalliseen vuorovaikutukseen ja luovaan, eri lähestymistapoja yhdistelevään työskentelyyn. Asiakkaideni kokemusten mukaan olen elämänmyönteinen, kekseliäs ja läsnäoleva ihminen.

2. krs
ProLion Oy
Malski Co-Work Office
3. krs
Purkamo

Purkamo on ratkaisukeskeistä terapiaa ja valmennusta tarjoava muutosyhtiö, jonka tehtävänä on auttaa asiakasyritystensä työntekijöitä kehittymään, säätelemään voimavarojaan ja toteuttamaan yhteistä tarinaa siihen sitoutuen. Luomme tuloksellista ja mielekästä työelämää yksilön arjesta ja hyvinvoinnista käsin.

2. krs
Päijät-Hämeen neuroyhdistys

Päijät-Hämeen neuroyhdistys ry on MS-tautia ja harvinaisia neurologisia sairauksia sairastavien, heidän omaistensa ja muiden asiasta kiinnostuneiden alueellinen yhdistys. Olemme Neuroliitto ry:n jäsenjärjestö.

Malski Co-Work Office
2. krs
Rejlers

Rejlers on insinööripalveluja tarjoava yritys, toimien osana kansainvälistä Rejlers-konsernia. Luomme palveluita yhdistämällä insinööritaidon huippuosaamisen uusimpiin teknologioihin, tarjoten asiakkaille digitaalisia palvelu- ja projektiratkaisuja sekä konsulttipalveluita teollisuuden, energian, rakentamisen ja infrastruktuuriin aloille.

Malski Co-Work Office
2. krs
Rengas Center

Pohjoisesta etelään, idästä länteen ja kaikkialla siltä väliltä. RengasCenter on tyylin ja turvallisuuden paikallinen asiantuntija kaikkialla Suomessa.

3. krs
Sammiosali

Lähes 400 neliön kokoinen ja yli seitsemän metriä korkea Sammiosali on täysin uniikki konserttien ja tuotantojen areena. Tiiliseinäisen salin takaosassa on noin 80 neliöinen baari sekä lisäksi backstage -huone esiintyjille.

2. krs
ST Education & Knowledge
Malski Co-Work Office
3. krs
Superion

Malskin saneerauksen takana on Superion Oy: ketterä, laadukkaaseen rakennuttamiseen, projektinjohtoon ja hankekehitykseen erikoistunut yritys. Vahvuutenamme kiinteistö- ja rakennusalan kokemus sekä asiantuntemus ja itsenäinen hankekehitys sekä projektihallinta haastavimmissakin projekteissa.

2. krs
Surfactor Finland

surfactor stands for innovation and a long tradition. For more than 75 years, our experts successfully develop surface materials for the woodworking industry and set standards in the engineering of new process technologies. Due to our long-lasting presence in the surfacing industry, we possess invaluable experience and know-how.

Malski Co-Work Office
2. krs
Waude

Waude on perustettu palvelemaan jokaisen intohimoisen saunojan tarpeita. Meiltä saat laadukkaat mittatilauslauteet puusepäntyönä. Sekä tietenkin kaiken mitä saunaasi tarvitset: kiukaan, valaistuksen, lasiseinän, äänentoiston, paneelit ja penkit. Haluamme olla mukanasi luomassa mahtavia saunamuistoja!

Malski Co-Work Office