Palvelut

" Malski käy
elämän mauista

Vierailuunne on liitettävissä elämänmakuja talon pienpanimolla tai kahvipaahtimolla. Ohjelmapalvelukumppanimme tarjoaa tekemistä sekä Malskilla että lähialueella. Keväällä 2022 avautuva Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva tarjoaa täysin erilaisia elämyksiä.

Kahiwa Wine & Coffee

Ryhmille: 
Tastingin aikana tutustutaan Kahiwan toimintaan ja erikoiskahvien mielenkiintoiseen maailmaan samalla maistellen paahtimon vastapaahdettuja käsinuutettuja kahveja.
100 € + 5 €/ henkilö.
Kahiwa Coffee & Wine p. 050 327 6110

Malskin Bistro

Malskin Bistro tarjoaa lounasta, brunsseja sekä illallista tulitpa sitten yksin, ystävien kanssa tai yrityksen seurassa. Voit varata yksityistilaisuuksia jopa 250 henkilölle.

ANT BREW PANIMO PUB

Uusi, persoonallinen ja viihtyisä ANT BREW Panimo Pub tarjoaa raikkaan vaihtoehdon, olkoon kyse tuoreesta oluesta tai raikkaiden tapahtumien järjestämisestä. Uskomme yhdessä tekemisen meininkiin ja tulemme oluemme kanssa sinne missä tapahtuu. Ketteränä toimitamme myös pienet erät eri asiakastarpeisiin.

Panimokierrokset alkaen 10€/henkilö
Tastingit alkaen 25€/henkilö 
Järjestämme tapahtumat lähtökohtaisesti räätälöityinä henkilömäärän, ajankohdan ja toiveiden mukaisesti.
Ota rohkeasti yhteyttä info@antbrew.fi

VALOKUVAUS­ JA ÄÄNISTUDIO

Malskin 4. kerrokseen rakentuu oma, noin 80 neliön valokuvausstudio. Studiota on mahdollista vuokrata sekä tyhjänä että kalustettuna. Tilassa on mm. äärettömyysseinä.

3. kerroksen akustoidussa projektistudiossa voi äänittää spiikkejä, laulua ja pientä instrumenttiä esimerkiksi jousisoitinta sekä tehdä digitaalisia masterointeja ja miksauksia.