Kahiwa

Ant Brew

Ravintola

Palvelut

" Malski käy
elämän mauista

Vierailuunne on liitettävissä elämänmakuja talon pienpanimolla tai kahvipaahtimolla. Ohjelmapalvelukumppanimme tarjoaa tekemistä sekä Malskilla että lähialueella. Kesällä 2021 avautuva Lahden uusi taide-, muotoilu- ja julistemuseo tarjoaa täysin erilaisia elämyksiä.

VALOKUVAUS­ JA ÄÄNISTUDIO

Malskin 4. kerrokseen rakentuu oma, noin 80 neliön valokuvausstudio. Studiota on mahdollista vuokrata sekä tyhjänä että kalustettuna. Tilassa on mm. äärettömyysseinä.

3. kerroksen akustoidussa projektistudiossa voi äänittää spiikkejä, laulua ja pientä instrumenttiä esimerkiksi jousisoitinta sekä tehdä digitaalisia masterointeja ja miksauksia.

ANT BREW PANIMO

Kesän kynnyksellä 2020 avautuva persoonallinen ja viihtyisä ANT BREW Panimo Pub tarjoaa raikkaan vaihtoehdon, olkoon kyse tuoreesta oluesta tai raikkaiden tapahtumien järjestämisestä. Uskomme yhdessä tekemisen meininkiin ja tulemme oluemme kanssa sinne missä tapahtuu. Ketteränä toimitamme myös pienet erät eri asiakastarpeisiin.

Esimerkiksi panimokierros 5-10 henkilöä, 200 € sisältäen 10 x 0,4 l olutta

Ravintola

Ravintolakumppanistamme kerromme myöhemmin lisää.

Kahiwa viinikahvila

Kahiwa tuo Malskille yhden Suomen parhaimmista kahvipaahtimoista, jonka toimintaa voi seurata lähietäisyydeltä lasiseinän takaa. Paahtimon yhteydessä toimii Kahiwan ensimmäinen oma viinikahvila, joka tarjoaa erityisen laadukkaiden kahvien ohella mm. valikoituja natural-viinejä, makeita syötäviä sekä artesaanibageleita.

Esimerkiksi paahtimokierros 30 min 115 € / 10 hlöä, sisältäen käsin uutetut, vastapaahdetut kahvit