Palvelut

" Malski käy
elämän mauista

Vierailuunne on liitettävissä elämänmakuja talon pienpanimolla tai kahvipaahtimolla. Ohjelmapalvelukumppanimme tarjoaa tekemistä sekä Malskilla että lähialueella. Keväällä 2022 avautuva Lahden uusi taide-, muotoilu- ja julistemuseo tarjoaa täysin erilaisia elämyksiä.

Kahiwa Wine & Coffee

Ryhmille esim. paahtimokierros 30 min 115 € / 10 hlöä, sisältäen käsin uutetut, vastapaahdetut kahvit

Kahiwa Coffee & Wine p. 041 507 5083

Malskin Bistro

Malskin Bistro tarjoaa lounasta, brunsseja sekä illallista tulitpa sitten yksin, ystävien kanssa tai yrityksen seurassa. Voit varata yksityistilaisuuksia jopa 250 henkilölle.

ANT BREW PANIMO PUB

Uusi, persoonallinen ja viihtyisä ANT BREW Panimo Pub tarjoaa raikkaan vaihtoehdon, olkoon kyse tuoreesta oluesta tai raikkaiden tapahtumien järjestämisestä. Uskomme yhdessä tekemisen meininkiin ja tulemme oluemme kanssa sinne missä tapahtuu. Ketteränä toimitamme myös pienet erät eri asiakastarpeisiin.

Esimerkiksi panimokierros 5-10 henkilöä, 200 € sisältäen 10 x 0,4 l olutta

VALOKUVAUS­ JA ÄÄNISTUDIO

Malskin 4. kerrokseen rakentuu oma, noin 80 neliön valokuvausstudio. Studiota on mahdollista vuokrata sekä tyhjänä että kalustettuna. Tilassa on mm. äärettömyysseinä.

3. kerroksen akustoidussa projektistudiossa voi äänittää spiikkejä, laulua ja pientä instrumenttiä esimerkiksi jousisoitinta sekä tehdä digitaalisia masterointeja ja miksauksia.