Yritys- ja perhejuhlat toukokuusta 2020

Malski käy Juhlista

Elämäsi juhlat, made in Malski

Elämä on täynnä juhlan aiheita oli arki tai pyhä! Malskin kaikkia tiloja on mahdollista tilata sekä yritys- että perhejuhlien pitämiseen. Tilamme max 50 henkilölle avautuvat 4.5.2020 alkaen, ja Sammiosali syksyllä 2020. Varauksia vastaanotamme jo nyt! Persoonalliset, tiiliseinäiset tilamme ovat kauniita jo sellaisina, eli erillistä koristelua tarvitaan hyvin vähän – jos ollenkaan. Pienimmät neuvottelutilat soveltuvat päivällishetkeen ja suuremmat esimerkiksi ristiäisiin tai juhliin. Kokoustila 7 on yhdistetään juhlatilaisuuksissa loungeen, johon tarjoilut tuodaan esille. Loungen rentohenkisenä lisätilana tuo juhlaan kaksi erilaista osaa.

Sammiosali

Sammiosali avautuu syksyllä 2020.

Seisomapaikat

498

Pinta-ala

378,5

Kerros

3

Kokoustila 8

Olemme rakentaneet Malskia luovan työn edellytyksiä tarkastellen, ja kaikki kokoustilamme on varusteltu nykyaikaisella näyttötekniikalla sekä piirtoseinin. Tilojen kuvat tulossa heti niiden valmistuttua huhtikuussa 2020.

Diplomaattipöytä

6

Pinta-ala

14,5

Etäpalaveri

Näytön peilaus

Langaton verkko

Kerros

3

Lounge

Loungetila on vuokrattavissa yritysten vapaamuotoisiin illanviettoihin tai vaikkapa kokkikouluihin. Keittiö on varustettu 30 henkilön astiastolla, uunilla, liedellä sekä jääkaapein. Kahvikoneen käyttö erillisvarauksesta. Tilaan on mahdollista tilata näyttö langattomalla näytönpeilauksella. Tilojen kuvat tulossa maaliskuussa 2020.

Cocktail

40

Pinta-ala

108

Äänentoisto

Langaton verkko

Kerros

3

Lasikattoterassi

Malskin katolla rakentuu kesäkuussa 2020 avoin juhlatila, Lasikattoterassi. Terassi on tilattavissa juhlatilaisuuksiin. Tilan kuvat tulossa kesällä 2020.

Pinta-ala

145

Kerros

5

Sammiosali |
Kokoustila 8 |
Lounge |
Lasikattoterassi |

Historian värittämä Malski luo juhlan

Me haluamme tehdä juhlastanne ikimuistoisten, yhdessä Teidän kanssanne. Tilojamme voidaan käyttää niin illanviettoon ilman kalusteita kuin pitkin illallispöydin. Useimmissa tiloissamme on valmis äänentoistojärjestelmä, johon kuuluvat myös mikrofonit. Järjestelmään on liitettävissä oma puhelin, tietokone tai tabletti, omalla soittolistallanne.

Palveluk­sessanne Malski

Juhlakokonaisuudet toteutetaan aina räätälöityinä, joten pyydä rohkeasti tarjous juhlastanne.

PYYDÄ TARJOUS