Yritys- ja perhejuhlat toukokuusta 2020

Malski käy Juhlista

Elämäsi juhlat, made in Malski

Elämä on täynnä juhlan aiheita oli arki tai pyhä! Malskin kaikkia tiloja on mahdollista tilata sekä yritys- että perhejuhlien pitämiseen. Persoonalliset, tiiliseinäiset tilamme ovat kauniita jo sellaisina, eli erillistä koristelua tarvitaan hyvin vähän – jos ollenkaan. Pienimmät neuvottelutilat soveltuvat päivällishetkeen ja suuremmat esimerkiksi ristiäisiin tai juhliin. Kokoustila Sininen on yhdistettävissä juhlatilaisuuksissa loungeen, johon tarjoilut tuodaan esille. Loungen rentohenkisenä lisätilana tuo juhlaan kaksi erilaista osaa.

Sammiosali

Sammiosali avautuu vuoden 2020 lopulla.

Seisomapaikat

498

Pinta-ala

378,5

Kerros

3

Kokoustila Siesta

Olemme rakentaneet Malskia luovan työn edellytyksiä tarkastellen, ja kaikki kokoustilamme on varusteltu nykyaikaisella näyttötekniikalla sekä piirtoseinin.

Diplomaattipöytä

6

Pinta-ala

14,5

Etäpalaveri

Näytön peilaus

Langaton verkko

Kerros

3

Lounge

Loungetila on vuokrattavissa yritysten vapaamuotoisiin illanviettoihin tai vaikkapa kokkikouluihin. Keittiö on varustettu 30 henkilön astiastolla, uunilla, liedellä sekä jääkaapein. Kahvikoneen käyttö erillisvarauksesta. Tilassa on oma äänentoistojärjestelmä, ja sinne on mahdollista tilata näyttö langattomalla näytönpeilauksella.

Cocktail

40

Pinta-ala

108

Äänentoisto

Langaton verkko

Kerros

3

Lasikattoterassi

Malskin katolle rakentuu vuoden 2021 alkuun Lasikattoterassi. Terassi on tilattavissa juhlatilaisuuksiin.

Pinta-ala

145

Kerros

5

Sammiosali |
Kokoustila Siesta |
Lounge |
Lasikattoterassi |

Historian värittämä Malski luo juhlan

Me haluamme tehdä juhlastanne ikimuistoisten, yhdessä Teidän kanssanne. Tilojamme voidaan käyttää niin illanviettoon ilman kalusteita kuin pitkin illallispöydin. Useimmissa tiloissamme on valmis äänentoistojärjestelmä, johon kuuluvat myös mikrofonit. Järjestelmään on liitettävissä oma puhelin, tietokone tai tabletti, omalla soittolistallanne.

Palveluk­sessanne Malski

Juhlakokonaisuudet toteutetaan aina räätälöityinä, joten pyydä rohkeasti tarjous juhlastanne.

PYYDÄ TARJOUS