Kokousvaraajan tietopaketti

Malskin kiinteistö tarjoaa mahdollisuuden hyvin erilaisiin tapahtumiin, seminaareihin, tuotantoihin sekä juhliin. Tälle sivulle olemme keränneet kokousvieraillemme tärkeää tietoa saapumisesta, Malskin tiloista ja niiden sijainnista sekä palveluistamme.

Kokousvaraajan info

Kokousvaraajan tietopaketti

Malskin kiinteistö tarjoaa mahdollisuuden hyvin erilaisiin tapahtumiin, seminaareihin, tuotantoihin sekä juhliin. Tälle sivulle olemme keränneet kokousvieraillemme tärkeää tietoa saapumisesta, Malskin tiloista ja niiden sijainnista sekä palveluistamme.

Saapuminen

Malski sijaitsee aivan Lahden keskustan kupeessa, kauniin puistoalueen vieressä, vanhassa panimokiinteistössä. Vieraanne voitte opastaa saapumaan Päijänteenkatu 9, pääovista, seuraten opasteita kokoustiloihin ja hissille.

Lahden matkakeskukselta Malskille kävelee noin 10 minuuttia, kulkien pitkin mielenkiintoista taideakselia, ohi kaupungin merkittävimpien rakennusten ja keskustan palveluiden läpi.

Autoileville vieraille lähimmät Lahden kaupungin kadunvarsipaikat pysäköinnille on Päijänteenkadulla molemmissa päissä. Malskilla ei ole omia parkkialueita.

Paikallisliikenteen tiedot www.lsl.fi, ja aluetaksin numero on 0601 100 01

Ovikoodi

Vieraamme siirtyvät itsenäisesti suoraan yläkerroksiin, seuraten pääaulasta opasteita kokoustiloihin ja hissillä kerroksiin.

Neuvottelukohtainen varausnumeronne on toimitetaan teille varausvahvistuksen yhteydessä.  Numerosarjallinen ovikoodi kuitataan #-näppäimellä kokoustilan oven mustaan iloq lukkoon. Sinisen varauskoodi käy myös Loungen oveen. Koodi on voimassa koko varauksen ajan, ja näin voitte itsenäisesti lukita tilat mm. taukoa varten. Wc-tilat löytyvät aina käytäviltä.

Varaamme vieraillemme aina saapumiseen 15-30 minuuttia lisäaikaa ennen tilaisuuden alkua.

Kokoustekniikka

Suosittelemme saapumista ajoissa, näyttötekniikan avaamista varten. Laitteisto on testattu sekä pc että mac käyttöjärjestelmille, mutta Malskilla ei ole teknistä henkilökuntaa. Yhteys näyttöön muodostetaan joko langattomasti tai HDMI-kaapelilla. Etäpalaverilaitteistoon liitytään USB-johdolla.

Tilassa Mattsson ja Sininen näytön takana on esittäjän taso, mutta toki johdot ylettävät myös ensimmäisille pöydille. Muistattehan ottaa mukaan mahdolliset tarvittavat sovittimet. Etäpalaveriohjelmassa suositamme tekemään testisoiton, sillä ohjelman asetuksista laitteisto tulee kääntää näyttöön ja soundbariin.

Tilojen varustuksena on valko- tai fläppitaulu ja muistiinpanovälineet.

Tilojen sijainti

Kaikki kokoustilamme sijaitsevat Malskin vanhassa osassa. Seuratkaa kokoustilaopasteita pääovilta Kahiwan kahvilan ohitse, kääntyen ennen Malskin Bistroa oikealle wc- ja hissikäytävälle. Kerroksiin noustaan käytävän päässä olevalla hissillä.

 • Mattsson: 2. kerros, käytävän päässä vasemmalla
 • Henrik: 2. kerros, viimeinen tila käytävän päässä oikealla
 • Enrst: 2. kerros, 2. viimeinen tila, käytävän päässä oikealla
 • Max: 2. kerros, ensimmäinen tila käytävän päässä oikealla
 • Lounge: 3. kerros, käytävän päässä
 • Sininen: 3. kerros, käytävän päässä olevan loungetilan sisällä
 • Palma: 3. kerros, käytävän päässä olevan loungetilan sisällä (vain Malskin vuokralaisten käytössä)
 • Siesta: 3. kerros, käytävän päässä olevan loungetilan sisällä (vain Malskin vuokralaisten käytössä)
lounge malski

Loungetilan vuokrausehdot

 • Pääovet ovat Kahiwa Coffee & Wine aukioloaikojen mukaan, ja sen jälkeen kulku tapahtuu takapihan kautta, 1. kerroksen hissin vieressä olevista lastauslaiturin ovista. Varauskoodi toimii myös A-portaan oveen, joka suoraan takaoven portaiden edessä.
 • Tilavuokraan sisältyy perussiivous, joka tarkoittaa sitä, että asiakkaan tulee huolehtia mahdollisesti tilassa käyttämänsä astiat tiskikoneisiin, kalusteet omille paikoilleen sekä viedä mahdolliset pullot pois tilasta. Laskutamme mahdollisen lisäsiivouksen erillisessä tuntihinnoittelulla.
 • Koodin voi luovuttaa vieraille takapihalla savukkeella käyntiä varten. Kiinteistön ovia ei saa missään tapauksessa kiilata. Mikäli kiilaus aiheuttaa hälytyksen, maksaa siitä aiheutuneet kustannukset varaaja. 
 • Varaaja vastaa vieraidensa kiinteistölle mahdollisesti aiheuttamista vahingoista
 • Varaaja on vastuussa siitä, että vieraat eivät aiheuta piha-alueilla häiriötä Malskin alueen asukkaille. 
 • Tilassa ei ole anniskeluoikeuksia, joten omien juomien tuominen sinne on sallittua.
 • Tilassa ei saa yöpyä.
 • Tilaa vuokrataan vain 25 vuotta täyttäneille, ja kiinteistöllä on oikeus poistaa tiloista yksin tilaan jätetyt alaikäiset vieraat.

Malski käy Elämyksistä!

Tiesittekö, että Malskilla paahdetaan kahvia? Ja valmistetaan omaa olutta? Tai että Malskille avautuu keväällä 2022 Suomen museokartan uusi kirkas helmi Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva. Tarjoamme kokouspäivän yhteyteen mahdollisuuden tutustua tarkemmin näihin palveluihin.

Malskin palvelut