Yritys- ja perhejuhlat

Malski käy Juhlista

Elämäsi juhlat, made in Malski

Elämä on täynnä juhlan aiheita oli arki tai pyhä! Malskin kaikkia tiloja on mahdollista tilata sekä yritys- että perhejuhlien pitämiseen. Persoonalliset, tiiliseinäiset tilamme ovat kauniita jo sellaisina, eli erillistä koristelua tarvitaan hyvin vähän – jos ollenkaan. Pienimmät neuvottelutilat soveltuvat päivällishetkeen ja suuremmat esimerkiksi ristiäisiin tai juhliin. Kokoustila Sininen on yhdistettävissä juhlatilaisuuksissa loungeen, johon tarjoilut tuodaan esille. Loungen rentohenkisenä lisätilana tuo juhlaan kaksi erilaista osaa.

Sammiosali

Yli seitsemän metriä korkea, tiiliseinäinen Sammiosalin tilavuokra alkaen 1500 € + alv. Perusvarustukseen kuuluu puheäänentoisto, esitystekniikka ja tuolirivit.

Sali on akustoitu oheisten kuvien jälkeen.

Seisomapaikat

470

Teatterimuoto

200

Luokkamuoto

150

Banketti

320

Pinta-ala

378,5

Kerros

3

Lounge

Loungetila on vuokrattavissa yritysten vapaamuotoisiin illanviettoihin tai perhejuhliin. Keittiö on varustettu 30 henkilön astiastolla, uunilla, liedellä sekä jääkaapein. Tilassa on oma äänentoistojärjestelmä, ja sinne on mahdollista tilata näyttö langattomalla näytönpeilauksella. Loungen vuokrausehdot luettavissa täältä.

Esittelyvideo loungesta täällä

Cocktail

40

Pinta-ala

108

Äänentoisto

Langaton verkko

Kerros

3

Lasikatto

Haluaisitko järjestää näyttelysi Lahden visuaalisten taiteiden museon Malvan kanssa samassa kiinteistössä? Malskin 5. kerroksesa on tapahtumatila Lasikatto. Lasikatolla voidaan järjestää mm. näyttelyitä ja myyjäisiä. Tilan läpi on kulkua kahteen toimistokokonaisuuteen.

Pinta-ala

145

Kerros

5

Seisomapaikat

60

Sammiosali |
Lounge |
Lasikatto |

Historian värittämä Malski luo juhlan

Me haluamme tehdä juhlastanne ikimuistoisten, yhdessä Teidän kanssanne. Tilojamme voidaan käyttää niin illanviettoon ilman kalusteita kuin pitkin illallispöydin. Useimmissa tiloissamme on valmis äänentoistojärjestelmä, johon kuuluvat myös mikrofonit. Järjestelmään on liitettävissä oma puhelin, tietokone tai tabletti, omalla soittolistallanne.

Loungen vuokrausehdot

Palveluk­sessanne Malski

Juhlakokonaisuudet toteutetaan aina räätälöityinä, joten pyydä rohkeasti tarjous juhlastanne.

PYYDÄ TARJOUS