Malskin Bistro

Malskin Bistro avautuu syksyllä 2020

Bistro laajentaa katutason palvelutarjontaa

Siellä missä on ihmisiä, on tarjolla ruokaa. Malskin ravintolapalvelut avautuvat elokuussa Kahiwa Coffee & Wine viinikahvilan jatkoksi. “Me näimme heti Malskin kokonaisuutena. Ihmiset tulevat Malskille, joten oli hyvin luontevaa nimetä uusi ravintolamme Malskin Bistroksi”, taustoittaa CMB Ravintoloiden varatoimitusjohtaja Jari Nieminen jatkaen: “Ensimmäinen tavoite oli toki päästä avaamaan jo keväällä, mutta kaikki tietävät, miksi näin ei sitten tapahtunut. Malskin Bistro tulee tarjoamaan lounasta sekä alacartelistan, joka painottuu vahvasti paikallisiin raaka-aineisiin. Olemme myös tuottamassa Malskin kokousten ja tapahtumien ruokatarjoilut.”

CBM Ravintoloilla on Lahdessa jo ravintola Santa Fe keskustassa ja Santa Fe Express kauppakeskus Karismassa, Bar Loosister, yökerho Jackalope ja satamassa ravintolalaiva Kaunis Veera sekä SS Ilona. CMB Ravintoloilla on toimipisteitä myös pääkaupunkiseudulla.

 

Logon taustalla malskilaiset

Malskin Bistron logon on suunnitellut graafinen suunnittelija Hanna Pusa, Malskilla toimistoaan pitävästä Mainostoimisto Ilmeestä.