Kahiwa Coffee & Wine on avannut ovensa

Tervetuloa Kahiwa Coffee Roasters!

Kahiwa Coffee Roasters on päässyt muuttamaan paahtimonsa uusiin tiloihin Malskille ja Kahiwan ensimmäinen kahvila Kahiwa Coffee & Wine on myös avannut jo ovensa. Työmaan keskellä avattiin maanantaina take away- kahvila, josta saa matkaan mm. täytettyjä artisaani bageleita, tuoreita kakkuja sekä muita makeita herkkuja. 

Yrittäjä Joonas Reinikainen kertoo, että take away- piste toimii vielä pienemmällä ja vaihtuvalla valikoimalla; ” Meillä on nyt hyvää aikaa testata mikä toimii ja mielellämme kuulemme asiakkailta toiveita tarjonnasta”. Vaihtuvat makeat herkut saapuvat viikolla myyntiin uunituoreina leipomo yhteistyökumppaneilta. 

”Näillä näkymin saisimme avata kokonaisuudessaan 1.6. jolloin saamme myös koko valikoiman valikoituja viinejä myöten myyntiin”, Reinikainen kertoo. Viinit ovat tarkkaan harkittuja kuten kaikki muutkin tuotteemme ja suurin osa on hieman mielenkiintoisempia alkuviinejä, joita Lahdesta ei vielä kunnolla saa. ”Haluamme tarjota ihmisille uudenlaisia elämyksiä ja makumaailmoja niin kahvien kuin viinienkin suunnalta”- Reinikainen  toteaa.

Kahiwalla mennään laatu edellä niin kahvissa kuin muissakin kahvila tuotteissa ja suositaan muita paikallisia pienyritäjiä.

Take away- Kahvila avoinna arkisin ma-pe klo 9.00-17.00.